Studio a13 Λογότυπο

Studio a13 Λογότυπο

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019

32 χρόνια Αθήνα 9.84, με Κώστα Μπακογιάννη ή Νάσο Ηλιόπουλο


Το ιστορικότερο μη κρατικό ραδιόφωνο της πόλης, αφού γιορτάσει μια ακόμη χρονιά στον αέρα, θα μάθει και τον νέο του «διαχειριστή».

Τέτοια μέρα, πίσω στο 1987, ακούγεται για πρώτη φορά στα ερτζιανά, και συγκεκριμένα στους 98.4 των FM, το όνομα «Αθήνα 9.84». Πρώτος του διευθυντής ο Γιάννης Τζανετάκος, έχοντας στο πλευρό του δημοσιογράφους όπως ο Νίκος Δήμου, ο Στέλιος Κούλογλου, ο Σταύρος Λυγερός, η Μαρία Ρεζάν, ο Παύλος Τσίμας, ο Νίκος Χατζηνικολάου και πολλοί άλλοι.
Το ιστορικό δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας ήταν δημιούργημα του (αείμνηστου) Μιλτιάδη Έβερτ, ένα από τα πρώτα έργα που υλοποίησεως δήμαρχος Αθηναίων. Σήμερα, 32 χρόνια μετά, η πόλη και ο Αθήνα 9.84 είναι εν αναμονή του νέου δημάρχου, με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Νάσο Ηλιόπουλο να διασταυρώνουν τα ξίφη τους την ερχόμενη Κυριακή, στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Αμφότεροι κατέθεσαν μέσα από το e-tetRadio τις προτάσεις τους για το μέλλον του Αθήνα 9.84 -ΕΔΩ του Κώστα ΜπακογιάννηΕΔΩ του Νάσου Ηλιόπουλου. Ενός σταθμού που είναι «κολλημένος» πέριξ του 1%, σύμφωνα με τις τελευταίες ακροαματικότητες στις οποίες συμμετείχε, και που τον τελευταίο καιρό ήρθε αντιμέτωπος με περικοπές.
Από το e-tetRadio ευχές για ακόμα μεγαλύτερη μακροημέρευση.
Πηγή:E-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου