Studio a13 Λογότυπο

Studio a13 Λογότυπο

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019

Εθνικής εμβέλειας και το Νέο Epsilon, δια της... πλαγίας οδού

Για αυτόν τον λόγο το κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη καλείται να δώσει εξηγήσεις στο ΕΣΡ, μαζί με 4 ακόμα τηλεοπτικούς σταθμούς της περιφέρειας.

Μπορεί το Epsilon να έδωσε την θέση του στο Open τον περασμένο Οκτώβριο, και από πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι να περιορίστηκε τυπικά εντός των τειχών της Αττικής, ωστόσο όπως αποδεικνύεται βρήκε άλλο τρόπο για να συνεχίσει να προβάλλεται σε πολλές περιοχές της περιφέρειας.
Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη του ΕΣΡ, το Νέο Epsilon συνεχίζει να εκπέμπει στην Κεντρική Μακεδονία, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, την Ανατολική Μακεδονία και τηΘράκη μέσα από τοπικά «Epsilon» που αναμεταδίδουν τον τηλεοπτικό σταθμό για πολλές ώρες. Μάλιστα δεν έχουν δικό τους διακριτικό τίτλο και χρησιμοποιούν παραλλαγές του Epsilon.
Πρόκειται για τα κανάλια «ΑΕ Channel»(πρώην Extra Θεσσαλονίκης), «Α ΝΕΤ» (πρώην ΝΕΤ Μεσσηνίας), «ΑΕ TV» (πρώην Τηλε Κρήτη Λασιθίου) και «ΑΕ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» (πρώην TV Δέλτα Δράμας), τα οποία μαζί με το Νέο Epsilon καλούνται σε απολογία από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για «απουσία αυτονόμου προγράμματος» και «παράνομη αναμετάδοση προγράμματος».
Όσο για το κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη, αυτό παραπέμπεται και για «εκπομπή κατά τρόπο που προσήκει σε σταθμό εθνικής εμβέλειας». Η συζήτηση επί του θέματος θα γίνει από το ΕΣΡ την ερχόμενη Τρίτη.
E-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου