Studio a13 Λογότυπο

Studio a13 Λογότυπο

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018

Μεγάλη ευκαιρία για όποιον πραγματικά θέλει να πάρει ραδιόφωνοΟπως όλα δείχνουν, μετά από 5,5 χρόνια σιγής, η συχνότητα των 88.3 θα αποκτήσει νέο ιδιοκτήτη.

Για τις 30 Οκτωβρίου, μεθαύριο Τρίτη δηλαδή, έχει οριστεί ο πλειστηριασμός του VFM 88.3, με τιμή εκκίνησης τις 444.000 ευρώ. Εκεί, θα εκποιηθούν «πακέτο» η άδεια της συχνότητας και τα μηχανήματα στο βουνό (κεραίες και πομποί), που μετά το πέρας της διαδικασίας θα περάσουν στα χέρια νέου εταιρικού σχήματος.
Το ποσό φαντάζει πολύ ελκυστικό για όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά για συχνότητα με άδεια. Ήδη έσπευσαν κάποιοι. Και εμπράκτως, αφού ζήτησαν και πήραν στοιχεία. Θα έχουμε επομένως συμμετοχή, κατά πάσα πιθανότατα δεν θα κυρηχθεί άγονος. Πληροφορίες θέλουν και την Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου να κάνει κίνηση. 
Την Τρίτη θα κατατεθούν οι προσφορές σε κλειστούς φάκελους. Μέχρι τις 12 το μεσημέρι που λήγει η προθεσμία. Όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις οι περισσότερες προσφορές θα κατατεθούν λίγο πριν τη λήξη της. Το άνοιγμά τους θα γίνει την Παρασκευή. Για να δούμε λοιπόν...

Πηγή:e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου