Studio a13 Λογότυπο

Studio a13 Λογότυπο

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

ΠΑΟΚ στο E TV με Αλέξη Σπυρόπουλο.


Μπορεί την πρώτη αναμέτρηση εντός έδρας του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία να τον δείχνει η Nova (24/7, 20.30) τον επαναληπτικό όμως τον εξασφάλισε το ETV (1/8, 21.00).

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη που είναι καιιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δείχνει ήδη τις προθέσεις του σχετικά με τα αθλητικά και κυρίως το ποδόσφαιρο.
Μετά την επιστολή που απέστειλε στην Super League εκφράζοντας ενδιαφέρον να εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων πρωταθλήματος για τις επτά «άστεγες» ομάδες τώρα προχώρησε σε άλλη μια κίνηση. Εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης για τον επαναληπτικό αγώνα εκτός έδρας του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.
Το κανάλι θα μεταδώσει την κρίσιμη αναμέτρησητης ομάδας του Λουτσέσκου απευθείας την 1η Αυγούστου στις 21.00. Και την περιγραφή του αγώνα από το St. Jacob-Park της Βασιλείας θα κάνει ένας από τους καλύτερους Έλληνες σπορτκάστερ, ο Αλέξης Σπυρόπουλος.
Το ETV έχει εξασφαλίσει και τα δικαιώματα μετάδοσης της αναμέτρησης εκτός έδρας του Ατρόμητου Αθηνών με τη Ντινάμο Μπρεστ την ερχόμενη Πέμπτη (26/7) στις 20:45 για τα προκριματικά του Europa League.

Πηγή:e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου